Hip Hop i Resistència (tràiler)

En Marc Planas és un company de Girona que curra des de fa temps amb el vídeo com una eina de lluita i agitació de consciències. Aquests dies m’ha tornat al cap aquest documental impagable sobre el Hip Hop que fa un parell d’anys -mínim- va penjar al seu canal de vimeo, on podeu trobar-hi una mostra del seu compromís i de la qualitat del seu treball. En breu espero que en sentim a parlar. Perquè colze a colze amb el seu germà i en Pere Cortada han enllestit un documental sobre la Miren Etxezarreta: “Capitalisme, un itinerari crític” que té molt, molt bona pinta.

A http://itineraricritic.net/ podreu descarregar-lo en breu. Per ara, poseu-vos el tràiler i les dents llargues. I gaudiu també d’aquest gran documental (a part d’aquest tràiler, al canal el trobareu tot sencer en tres parts) sobre Hip Hop  i compromís que hauria de remoure l’estómac a tot l’estol de rapers aburgesats i estúpids. Que n’hi ha a manta.

(Visited 7 times, 1 visits today)